Veel gestelde vragen

Voor u boekt

Wat moeten we ter plaatse nog betalen?

In alle landen betaalt u toeristenbelasting. Rekent u hiervoor tussen de € 0,50 en € 1,00 per dag per persoon. Kinderen zijn vaak gratis of half geld (op camping Terme Catez betaald u voor kinderen vanaf 6 jaar een toeslag tussen de €1,25 en 2,50 per dag). In Kroatië betaalt u op enkele campings (o.a. Porto Sole, Vestar, Polari, Krk, Belvedere Trogir, Solaris Beach Resort en Zaton Holiday Resort) een z.g.n. registration fee van +/- € 1,- per persoon (dit is per verblijf, dus niet per dag). Op sommige campings dient een extra toeslag betaald te worden voor o.a. het gebruik van bijvoorbeeld het zwembad of de parkeerplaats. Wanneer dit het geval is staat dit duidelijk vermeld op de specifieke campingpagina. Verder betaalt u een borgsom van € 100,- (contant), die u weer terugkrijgt als u uw accommodatie schoon achterlaat. Onze medewerkers stellen u, indien gewenst, gratis schoonmaakmiddelen ter beschikking. Soms betaalt u ook een borgsom voor bijvoorbeeld slagboomkaartjes of zwembadkaartjes. Indien u voor 07.00 uur ‘s ochtends vertrekt, wordt de door u betaalde borgsom van €100,- na goed bevinden van uw accommodatie op uw rekening teruggestort.

Kunnen we bij Go4Camp alleen op zaterdag aankomen?

Bij Go4Camp kunt u het laagseizoen aankomen en vertrekken op zaterdag, maandag, dinsdag en donderdag. In het hoogseizoen (06/06/20 - 05/09/20) zijn de wisseldagen zaterdag, maandag en donderdag. Op onze campings in Kroatië, op camping Playa Montroig, Cala Gogo, Playa Brava, La Sirene, La Masia, ​Vilanova Park, Domaine de la Noguière, Les Méditerranées Beach Garden, ​Les Sablons, ​Mas des Lavandes, L'Etoile d'Argens, Les Mouettes, Le Val de Bonnal, ​Villaggio Europa, Spiaggia e Mare, ​Sant' Angelo, Ca Savio​, Tahiti, Le Capanne​, Norcenni Girasole, ​Piantelle, San Vito / Cisano, Bella Italia​ en Altomincio Family Park kunt u het hele seizoen aankomen en vertrekken op zaterdag, maandag, dinsdag en donderdag. Op Pra'delle Torri zijn de wisseldagen het hele seizoen zondag, maandag en donderdag (in de periode 22/04/20 - 23/05/20 en vanaf 05/09/20 ook aankomst en vertrek op zaterdag mogelijk). Op de Schatberg dagelijks aankomst en vertrek m.u.v. dinsdag. Op Roompot Beach Resort en Le Croix du Vieux Pont is dagelijks aankomst en vertrek mogelijk. Op La Pomme de Pin kunt u het laagseizoen dagelijks aankomen en vertrekken​. In de maanden juli en augustus is hier alleen aankomst en vertrek op zaterdag mogelijk.

Kan ik ook een optie krijgen?

Dat kan. Wij geven u graag een optie voor maximaal 5 werkdagen (incl. zaterdag en zondag). Een belletje of een e-mail volstaat om de optie te laten vervallen. Binnen een maand voor aankomst kunt u maximaal 1 werkdag een optie krijgen.

Wat zijn de reserveringskosten bij Go4Camp?

De reserveringskosten bij Go4Camp zijn € 24,-.

Kunnen we een voorkeur doorgeven?

Uiteraard kunt u bij ons een voorkeur doorgeven. Onze medewerkers maken de planning, zij zullen zoveel mogelijk proberen rekening te houden met uw voorkeur. Een voorkeur opgeven is helemaal gratis. Wij kunnen een voorkeur echter nooit garanderen! Indien een door u opgegeven voorkeur niet mogelijk is, om welke reden dan ook, wordt u hierover niet vooraf geïnformeerd. Bij Roan kunt u op de meeste campings een naast elkaar garantie of een voorkeursplaats bijboeken. Op onze website kunt u bij het reserveren van de boeking, bij het toevoegen van de extra’s zien of een plaatsgarantie of een naast elkaar garantie tot de mogelijkheden behoort. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze reisvoorwaarden.

Hoe zit het met regels in het zwembad?

In sommige zwembaden, met name in Italië, is het verplicht een badmuts te dragen. Soms volstaat ook een petje of bandana. Op sommige campings in Frankrijk zijn zwemshorts niet toegestaan, maar dienen mannen en jongens een strakke zwembroek te dragen. Beide is aangegeven op de campingpagina's bij het menu waterrecreatie. Houdt u er rekening mee dat op sommige campings de zwembaden tussen de middag (siësta) gesloten zijn (bijvoorbeeld van 13.00 - 15.00 uur).

Hoeveel kost een annuleringsverzekering bij Go4Camp?

Wij bieden u de dubbel-zeker-annuleringsverzekering aan van Allianz Global Assistance. Met deze verzekering krijgt u, als u op uw bestemming onverhoopt terug moet keren, ook de dagen vergoed die u al op vakantie bent geweest! Deze annuleringsverzekering kost u 6,5% van de reissom (bedrag wordt afgerond). De poliskosten zijn € 4,50 en de assurantiebelasting is 21% van het bedrag van de annuleringsverzekering en de poliskosten (bedrag wordt afgerond).

Geldt er een toeslag voor meer dan 4 personen?

Onze basisprijs is gebaseerd op 4 personen. Voor een 5e persoon geldt een toeslag van € 3,- per nacht, voor de 6e persoon van € 4 ,- per nacht en voor de 7e persoon een toeslag van € 5,- per nacht. Let op! Op camping Bijela Uvala en Zelena Laguna geldt voor de 6e persoon een toeslag van € 8,- per nacht. Op camping Pra delle Torri geldt voor de 6e persoon een toeslag die varieert van € 4 tot € 12,- per nacht (ter plaatse te betalen). Op camping Domaine du Verdon geldt voor de 7e persoon een toeslag van € 13,- per nacht. En op de campings Bijela Uvala, Zelena Laguna, Union Lido, Mediterraneo, Les Sablons, Marina di Venezia en Portofelice een toeslag van € 10,- per nacht voor de 7e persoon.

Zijn de faciliteiten op de campings altijd open?

Met name in het voor- en naseizoen dient u er rekening mee te houden dat de faciliteiten, zoals zwembad, animatie of restaurant, niet (meer) geopend zijn. Soms kunnen campingeigenaren besluiten om bepaalde faciliteiten later te openen of eerder te sluiten. Wij proberen zoveel mogelijk de juiste openingsdata aan te geven, maar kunnen geen verantwoording nemen voor eventuele onjuistheden hierin.

Is barbecueën overal toegestaan?

Bijna op alle campings is een vorm van barbecueën toegestaan. Is houtskool toegestaan, dan vindt u een gratis houtskoolbarbecue bij uw accommodatie. Is houtskool niet toegestaan, maar gas wel, dan hebben wij voor een gratis gasbarbecue (met gasfles) gezorgd bij uw accommodatie. Op sommige campings zijn centrale barbecueplaatsen, of is barbecueën helemaal niet toegestaan in verband met de droogte. In zo'n geval vindt u een luxe grillplaat bij uw accommodatie. Op een campingpagina bij belangrijke info kunt u precies zien wat voor soort barbecue is toegestaan en wat wij leveren bij de accommodatie.

Zijn huisdieren toegestaan bij Go4Camp?

Op campings waar huisdieren zijn toegestaan, mag u een huisdier meenemen in uw bungalowtent en lodgetent Holiday. Bij de boeking dient u aan te geven of uw huisdier mee gaat. De kosten hiervoor zijn € 9,- per nacht. Huisdieren niet toegestaan in alle onze stacaravans.

Wat is het verschil tussen een stacaravan Largo en een Casa Grande?

De stacaravan Largo is een accommodatie van onze zusterorganisatie Roan Campingvakanties. Deze accommodatie beschikt over dezelfde kwaliteit en service zoals u die van Go4Camp gewend bent. Behalve de kleur zit er dus geen verschil tussen deze accommodaties!

Wat is inbegrepen in de prijs?

In de huurprijs van uw accommodatie is inbegrepen: huur van uw accommodatie, gas, water, elektriciteit, staanplaatskosten en BTW. Prijzen zijn gebaseerd op maximaal 4 personen. De prijs is exclusief € 24,- reserveringskosten en € 3,- calamiteitenfonds per boeking.

Wat is het verschil tussen een stacaravan Verde en een Casa Adria?

De stacaravan Verde is een accommodatie van onze zusterorganisatie Roan Campingvakanties. Deze accommodatie beschikt over dezelfde kwaliteit en service zoals u die van Go4Camp gewend bent. Behalve de kleur zit er dus geen verschil tussen deze accommodaties! (De stacaravan Casa Adria beschikt extra over een magnetron)

Wat is het verschil tussen een stacaravan Excellent en een Casa Royal?

De stacaravan Excellent is een accommodatie van onze zusterorganisatie Roan Campingvakanties. Deze accommodatie beschikt over dezelfde kwaliteit en service zoals u die van Go4Camp gewend bent. Behalve de kleur zit er dus geen verschil tussen deze accommodaties!

Wat is het verschil tussen bungalowtent (RO) en bungalowtent (GO)?

De bungalowtent (RO) is een accommodatie van onze zusterorganisatie Roan Campingvakanties. Deze accommodatie beschikt over dezelfde kwaliteit en service zoals u die van Go4Camp gewend bent. Behalve de kleur zit er dus geen verschil tussen deze accommodaties!

Kunnen we bij Go4Camp een accommodatie naast elkaar reserveren?

Voor € 30,- per accommodatie bent u verzekerd van een plaats naast uw vrienden of familie (max 3 accommodaties, zelfde accommodatie, gelijke vakantieperiode). Onder “naast elkaar” verstaan we ook “tegenover elkaar”, “met de rug naar elkaar” of “schuin tegenover elkaar”. Indien wij deze garantie, in hoogst uitzonderlijke gevallen, niet kunnen honoreren, dan heeft u recht op € 120,- retour per accommodatie. Deze garantie is niet op alle campings bij te boeken. Indien op een accommodatie een voorkeursplaats mogelijk is, dan is het niet mogelijk de naast elkaar garantie te reserveren. Indien op een accommodatie een voorkeursplaats mogelijk is, dan is het niet mogelijk de naast elkaar garantie te reserveren. Op onze website kunt u bij het reserveren van de boeking, bij het toevoegen van de extra’s zien of een voorkeursplaats of een naast elkaar garantie tot de mogelijkheden behoort. Een voorkeursplaats is bij te boeken tot 1 maart 2020.

Over uw bestaande boeking

Wanneer moet ik mijn aanbetaling doen?

Uw aanbetaling (30% van de reissom) dient voor de op de reserveringsbevestiging vermelde datum te zijn voldaan. U kunt dit met uw eigen overschrijving doen, of via internetbankieren. De restantbetaling dient u 8 weken voor vertrek te voldoen. Indien u binnen 8 weken voor aankomst boekt, dient het gehele bedrag in één keer voldaan te worden. U ontvangt geen acceptgiro's!

Wanneer krijg ik mijn reisbescheiden toegestuurd?

Nadat wij uw volledige betaling hebben ontvangen sturen wij u de reisbescheiden, 28 dagen voor aanvang van uw vakantie, per e-mail toe (vanaf 1 maart). U vindt hierin uw vouchers, info over de camping en de accommodatie en een routebeschrijving.

Kunnen jullie ook een overnachting onderweg regelen?

Op onze site staat een aantal hotels langs de route, die u via ons kunt boeken. Belt u ons of stuur ons een e-mail en wij vragen de overnachting voor u aan!

Kan ik mijn boeking (deel)annuleren?

Tot 1 februari 2020 kunt u uw boeking kosteloos annuleren. Uw aanbetaling dient wel voor de op de bevestiging vermelde datum te worden voldaan, maar wordt teruggestort indien u moet annuleren voor 1 februari 2020. Daarna worden annuleringskosten in rekening gebracht (zie de reisvoorwaarden). Wanneer u een aantal nachten van uw boeking wilt annuleren, gelden voor de nachten die u wilt annuleren de annuleringsvoorwaarden. Let op: uw vakantie verlengen of verkorten is niet altijd mogelijk en kan annuleringskosten met zich meebrengen, omdat in de planning van de accommodaties geen nachten mogen overblijven! Indien de gehele reis dient te annuleren, willen wij u vragen dit schriftelijk aan ons door te geven. U kunt een mail met uw gegevens sturen.

Kan ik mijn boeking wijzigen?

U kunt uw boeking altijd wijzigen. In sommige gevallen brengt dit extra kosten met zich mee. Er zijn geen wijzigingskosten verbonden aan: * toevoegen personen; * toevoegen extra's; * toevoegen aantal nachten; * toevoegen verzekeringen. U betaalt uiteraard wel de kosten van de extra personen, geboekte extra's etc. Indien u uw boeking naar een andere periode wilt verplaatsen, zijn daar geen extra kosten aan verbonden, mits de reissom minimaal gelijk blijft. Indien deze lager wordt, wordt over het verschil annuleringskosten in rekening gebracht. Wanneer u een aantal nachten (of eerder geboekte extra's of personen) van uw boeking af wilt halen, dan geldt dit als deelannulering. Hier worden wel kosten voor in rekening gebracht. Zie hierboven.

Tot wanneer kan ik nog extra's bijboeken?

In principe kunt u nog extra's bij boeken tot de dag voor vertrek (mits beschikbaar).

Kan ik al mijn boekingen in 'Mijn Roan' terugvinden?

Alle boekingen gemaakt in voorgaande jaren zijn ook terug te vinden in uw eigen Roan account. Heeft u aansluitend 2 of meer reserveringen geboekt, omdat u bijvoorbeeld 2 campings combineert of met meerdere families tegelijk op vakantie gaat, dan ziet u helaas alleen de 1e boeking. Wij zijn op de hoogte van dit technische mankement.

Over Go4Camp

Is Go4Camp wel aangesloten bij allerlei instanties?

Jazeker! Wij zijn lid van het ANVR (in België GFG), het SGR en het Calamiteitenfonds.

Is Go4Camp een Engelse organisatie?

Go4Camp is een Nederlandse organisatie, opgericht in 2007. Bijna 70% van onze gasten is Nederlands. Daarnaast komen onze gasten vooral uit Denemarken, Duitsland, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk en België. Go4Camp maakt deel uit van de European Camping Group.

De beste vakantietips van Go4Camp? Ontvang onze nieuwsbrief...
©2016 Copyright
Go4Camp - Altenaweg 20E - NL-5145 PC Waalwijk - Tel: +31-(0)416-387190
Sitemap
Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid.